Δήμος Τριφυλίας – Παναγιώτης Κατσίβελας Υποψήφιος Δήμαρχος

ImageΘετικοί για Κατσίβελα οι αυτοδιοικητικοί

Σε πλήρη αντίθεση και αναντιστοιχία με τους ψηφοφόρους και δη τους «γαλάζιους» – πολίτες των Δήμων τους, όπως τοποθετούνται σε συζητήσεις που κάνουν, οι απερχόμενοι Δήμαρχοι Φιλιατρών, Κυπαρισσίας και Αυλώνος, Άλκης Ξύγκας, Γιώργος Σαμπαζιώτης και Γιάννης Φιλντίσης και ο δημοτικός σύμβουλος Κυπαρισσίας Παναγιώτης Τσίγγανος (ο οποίος διεκδικούσε το χρίσμα της ΝΔ και φερόταν ως επικρατέστερος αλλά «κόπηκε» από τον Πρόεδρο του Κόμματός του, εκτός καταστατικών διαδικασιών, με καθαρά προσωπική του απόφαση) στηρίζουν με δηλώσεις τους στο «Θ» την υποψηφιότητα του Τάκη Κατσίβελα.

Γιώργος Σαμπαζιώτης
«Η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Κατσίβελα είναι μια σοφή επιλογή γιατί πρόκειται για ένα καταξιωμένο επιστήμονα και ενεργό πολίτη της περιοχής του δήμου Γαργαλιάνων που έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει ένα σοβαρό έργο. Την επιτυχία του νέου δήμου Τριφυλίας, ενός δήμου με αυξημένες δυνατότητες ανάπτυξης και προόδου. Ανάπτυξης και προόδου που θα προκύπτει από την ευημερία ενός εκάστου από τους συνεννούμενους δήμους.  Είναι μια επιλογή που θα οδηγήσει με βεβαιότητα στην επιτυχία, γιατί θα έχει και ευρύτερη στήριξη, μια και πολλοί είναι αυτοί που ανταποκρινόμενοι στην αξιοσύνη του, θα ξεπεράσουν αυστηρές κομματικές γραμμές και θα τον υποστηρίξουν. Όσον αφορά εμένα, όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν, θα συμμετάσχω ενεργά στην υποστήριξη της πρότασης αυτής με την παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο που θα καταρτιστεί από τον συνδυασμό του οποίου θα ηγηθεί. Και το παρόν αυτό, το δηλώνουμε όλοι μας όσοι θα τον υποστηρίξουμε, γιατί πιστεύουμε ουσιαστικά και όχι στα λόγια, ότι έχουμε υποχρέωση να εργαστούμε για την ανάπτυξη και την πρόοδο του δήμου Τριφυλίας . Να εργαστούμε σκληρά  και για τη σφυρηλάτηση της ενότητας των πολιτών του δήμου, έξω από τοπικισμούς και φανατισμούς. Η ενεργή συμμετοχή μας σαν Κυπαρίσσιοι στην υποστήριξη του Παναγιώτη Κατσίβελα, αποδεικνύει και στην πράξη την θέλησή μας για ισόρροπη αντιμετώπιση του νέου μας δήμου. Καλώ όλους τους πολίτες που διακατέχονται από τις ίδιες αρχές και έχουν τον ίδιο στόχο, να υποστηρίξουν την πρόταση της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Κατσίβελα».

Άλκης Ξύγκας
Υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Παν. Κατσίβελα για το Δήμο Τριφυλίας, τάχθηκε χθες μιλώντας στο «Θάρρος» ο δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας. Ο κ. Ξύγκας είπε επίσης ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, επισημαίνοντας ότι δεν τον ενδιαφέρουν τίτλοι και αξιώματα.     
Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή από πλευράς της ΝΔ, καθώς ο Δήμος Τριφυλίας, παρουσιάζει την ιδιαιτερότητα να αποτελείται από ισοδύναμες περιοχές, χωρίς κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο που δε θα μπορούσε να αμφισβητηθεί η ύπαρξή του ως πρωτεύουσα, όπως συμβαίνει στους Δήμους Καλαμάτας και Μεσσήνης.
Πέραν αυτού, θεωρώ ότι είναι η καταλληλότερη επιλογή για το Δήμο Τριφυλίας, έχοντας υπόψη μου και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτός ο νέος Δήμος.   
Προσωπικά θα είμαι υποψήφιος στο συνδυασμό. Δε με ενδιαφέρουν τα αξιώματα ή και οι τίτλοι. Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω και να ασχολούμαι με τα κοινά του τόπου μου».

Γιάννης Φιλντίσης
«Εξαρχής είμαστε θετικοί και στον «Καποδίστρια» και στον «Καλλικράτη», θετικοί στον νέο αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας, παρά το ότι αυτός δημιούργησε κάποια προβλήματα για τα οποία δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι. Στο νέο Δήμο Τριφυλίας, θεωρώ ότι η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Κατσίβελα έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα που μπορεί να δώσει τη συναίνεση και να οδηγήσει το δήμο μπροστά. Σαν αυτοδιοικητικό στέλεχος, από το 1982 μεγάλωσα και γαλουχήθηκα μέσα στην τοπική αυτοδιοίκηση, από κοινοτάρχης, κοινοτικός και δημοτικός σύμβουλος και σήμερα ως Δήμαρχος, θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου για την εμπιστοσύνη που με έταξαν και στη θέση του Δημάρχου και να τους πω ότι θα είμαι και πάλι παρών! Δε μας φοβίζει ο «Καλλικράτης». Έχουμε και τη δύναμη και τη θέληση και τη γνώση να πάμε αυτό τον τόπο ακόμα πιο μπροστά. Στηρίζω την υποψηφιότητα Κατσίβελα και θα είμαι σε όποια θέση με χρειαστεί το νέο σχήμα».

Παναγιώτης Τσίγγανος
«Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του κόμματός μας Αντώνη Σαμαρά και συζητήσαμε το νέο αυτοδιοικητικό πλαίσιο του Δήμου Τριφυλίας, όπως διαμορφώθηκε μετά την εισαγωγή του σχεδίου “Καλλικράτης”. Στο νέο αυτοδιοικητικό περιβάλλον εμείς ως σύγχρονο κόμμα που φιλοδοξούμε να αναλάβουμε εκ νέου τις ευθύνες του τόπου, πρέπει να επιδείξουμε ρεαλισμό και ικανότητα σύνθεσης. Ρεαλισμό για να κατανοήσουμε τα νέα δεδομένα και ικανότητα σύνθεσης προκειμένου οι δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου να είναι εκλογές Νίκης. Με αυτές τις αδιαπραγμάτευτες αρχές, στηρίζω τις αποφάσεις του Προέδρου μας και την υποψηφιότητα του φίλου ιατρού κ. Κατσίβελα».

Πηγή:  Εφημερίδα Μεσσηνίας ΘΑΡΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *