Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΜΠΡΟΥΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΕΛΗ

Το Σάββατο 23 Ιουλίου 2011 επέλεξαν ο Γιάννης Κατσέλης από τη Θήβα και η Γιώτα Μπρούστη από το κ. Κοπανάκι να επισφραγήσουν την αγάπη τους και να ενώσουν τις ζωές τους στον Ι. Ν. Τιμίου Προδρόμου κ. Κοπανακίου με τις ευχές της εκκλησίας και των γονιών τους.

Το γλέντι είχε αρχίσει από αρκετές ημέρες πριν στο σπίτι της νύφης με το κέντημα στις πίτες, τις δίπλες, το στολισμό και το bachelor πάρτυ.

Μπραζέρης ο Τάσος Χριστοφιλόπουλος, Πρόεδρος του Λιθερού και άψογος στο καθήκον του μπραζέρη, φόρεσε το παπούτσι στη νύφη στο σπίτι της, κι έκοψε μαζί της την κεντημένη κουλούρα στο κέντρο που έγινε η δεξίωση.

Η νύφη φεύγοντας για την εκκλησία χόρεψε με την οικογένειά της στην αυλή του σπιτιού, χειροκροτούμενη από τους εκλεκτούς καλεσμένους που με χαρά δέχτηκαν τις προσκλήσεις του γάμου και τίμησαν με την παρουσία τους τη μεγάλη χαρά των νεονύμφων.

Μετά το τέλος του μυστηρίου και την έξοδο από το Ι. Ναό του Αγίου Ιωάννη, άφθονο έπεσε το ρύζι στους νεόνυμφους με τις ευχές να ριζώσουν, να ευτυχίσουν και να αποκτήσουν υγιείς απογόνους.

Ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ στο Νεοχώρι Ζαχάρως, που είχε καταστολιστεί με λουλούδια και στολίδια,  επιλεγμένα από τη μητέρα και τα αδέλφια του γαμπρού. Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν πλούσιους και γευστικούς μεζέδες και κρασί από το αμπέλι της νύφης, και χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρωινές ώρες. Στο τραγούδι εκλεκτός ερμηνευτής της παραδοσιακής μας μουσικής ο Θεόφιλος, από το κέντρο δεξιώσεων “Όμορφη Νύχτα”, καλεσμένος από τους γονείς της νύφης, με όλη την ορχήστρα του.

Οι γονείς και τα αδέλφια των νεονύμφων εκφράζουν τις μεγάλες ευχαριστίες τους προς όλους τους καλεσμένους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν με την παρουσία τους το γεγονός αυτό, κι εύχονται σε όλους ό,τι το καλύτερο.

Με τη σειρά του ο Λιθερός εύχεται την καθημερινή ευτυχία στους νεόνυμφους. Καλούς απογόνους!

ΛΙΘΕΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *